voksen

Verdens stoerste dino i givskud zoo

verdens stoerste dino i givskud zoo

Tag på en fantastisk safari i GIVSKUD ZOO. 25 dinosaur -arter er nemlig i fuld størrelse – også den 40 meter lange Argentinosaurus, der er verdens største. Argentinosaurus er i Givskud Zoos udgave godt 40 meter fra snude til halespids. som kandiderer til at være den størst kendte dinosaur overhovedet de fleste af verdens padder i øjeblikket er i krise på grund af en svamp. Givskud - Inden længe vil alle, der kører forbi GIVSKUD ZOO, kunne se en af årets nyheder i parken. Den er nemlig så stor, at den er svær at. verdens stoerste dino i givskud zoo

Verdens stoerste dino i givskud zoo - 2001

Imponer ungerne med en tur forbi Københavns eneste og kæmpe store dinosaur, Misty. Vi har sendt dig en e-mail med et bekræftelseslink. Kvinde skudt af politi under antiterroroperation. Martin kunne være død: Sikre biler redder os fra trafikuheld. Alle Givskud Zoos nulevende dyr er selvfølgelige også klar til at få besøg i påsken, og der er mange dyreunger rundt om i parken.

Verdens stoerste dino i givskud zoo - flytter efter

Se den tonstunge Triceratopsder trods sit barske udseende var planteæder. I udstillingen kommer I på en tidsrejse ud over det sædvanlige og kan teste forskellen på dinosaurer og øgler på egen krop i temarummet. Sammen med Misty finder I desuden en række andre spændende skabninger: Danmarks ensomste edderkop, dontekraniet, den firbenede fisk, skellettet fra en kaskelothval og meget mere. Derudover kan du møde blandt andet Argentinosaurusder med godt 40 meter fra hoved til hale er verdens længste, og Apatosaurusder tidligere var kendt som Brontosaurus. Ring nu på tlf.

Videos

Asher's Dinosaur World - Givskud Dino Exhibition

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »