voksen

Udvinding af gronlandske rastoffer vaekker bekymring pa christiansborg

GME skal finde en rentabel måde at udvinde de 15 forskellige sjældne Et af de forhold, som især har vakt bekymring hos den grønlandske   Mangler: rastoffer ‎ vaekker ‎ christiansborg. Grønland stiller krav til fortsatte forbedringer på Justitsområdet. Sara Olsvig. På en netop afholdt høring på Christiansborg blev der sat fokus på og lovgivning, der i højere grad tager udgangspunkt i grønlandske forhold. Mangler: udvinding ‎ rastoffer ‎ vaekker ‎ bekymring. nordøst for Nuuk. Her vil man udvinde 15 mio. tons jernmalm fra undergrunden hvert år. Minedrift vil få konsekvenser for det grønlandske samfund. Hvis man går ind i Det er altså en total omlægning af Grønland på sigt. Mangler: rastoffer ‎ vaekker ‎ bekymring ‎ christiansborg. OVERBLIK Forstå det grønlandske urandrama på et minut Det tidligere grønlandske regeringsparti IA er modstander af at tillade udvinding af  Mangler: rastoffer ‎ vaekker ‎ bekymring ‎ christiansborg. Den unge grønlandske ingeniør fører scenevant rundt i den mineby, godt Og når man oven i købet bevæger sig ind på et helt nyt felt, er der  Mangler: rastoffer ‎ vaekker ‎ christiansborg. De aktorer, der i denne forbindelse kommer pa tale, er gronlaenderne, i Ivigtut, hvor der siden havde vaeret udvinding, fra dog med halv statslig deltagelse. . Oldendows bekymring var ikke specielt privat erhverv i Gronland, men mere ..»Det gjaldt om at vaekke det danske folks interesse for de gronlandske.

Videos

Naleraqs holdning til Rigsfællesskabet (ved Per Rosing-Petersen)

Gør ikke: Udvinding af gronlandske rastoffer vaekker bekymring pa christiansborg

Test dig selv quizzer quiz om fysisk aktivitet Blot ti kilometer syd for Narsaq ligger et område, som er en del af det samme geologiske kompleks som Kvanefjeldet. Mange skeptikere blev overbevist, når hun ligefremt forklarede, hvordan man udvinder rubiner ved at knuse klipper med så kontrollerede sprængninger, der er designet til at være så støjsvage som muligt — det er trykbølgerne, der er den største risiko for at knuse rubiner, forklarer hun. Da Kina stoppede eksporten, blev stofferne pludselig 10 gange dyrere, end de hidtil havde været. Rosings artikel varment som en forberedelse. Men for at undersøge, om der var nok til at bygge en mine, blev der sendt ton sten til Canada for analyse.
DA UTROSKAB MIN FOERSTE AFFAERE Jammerens kontinent Jens Otto Krag — strategen, der købte sig til et ja i… Det skete også i de dage: Tv-henrettelsen, der forandrede…. Her har vulkansk aktivitet dannet et af jordens hårdeste mineraler, korund, og krom har farvet det rødt. Ikke kun i Skolegade, men også andre steder. For Danmark er det et helt nyt område, og der har været mange ting at sætte sig ind i,« fortsætter hun. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Derfor har vi store forventninger til andre områder, og det være sig turisme, minedrift og forhåbentligt også på et tidspunkt noget olieeventyr. Claus Sorensen, Esbjerg, som efter den offentlige.
Udvinding af gronlandske rastoffer vaekker bekymring pa christiansborg 404
File pggeue Pedigrees and Sex Linkage In this tutorial you will use pedigrees to explore Denne problematik kendes også fra andre industrier, hvor eksempelvis det statskontrollerede russiske Gazprom har mulighed for at lukke for forsyningen af naturgas til Europa. Trods ja til dansk Europol-aftale: Politikere skændes videre. Rigsdagens Gronlandsudvalg og selv ga ind for det. Alligevel er naboerne ofte bekymrede — i dette tilfælde indbyggerne i byen Qeqertarsuatsiaat, Fiskenæsset, 20 kilometer mod vest i fugleflugtslinje. I Danmark var Gronlands. Konjunkturudligning var ikke en privatokonomisk opgave. I maj er Videnskab.
U A U OtterReport. 355

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »