voksen

Praktisk info informationsaften foredrag

praktisk info informationsaften foredrag

Praktisk information: BEDRE PSYKIATRI inviterer til gratis informationsaften. Foredragsholder: Jeanette F. Andersen, pårørende, terapeut og netværksleder. Information om bjergbestigning. Kom og hør om topture verden Informationsaften · Foredrag. Praktisk info Kipling Travels nyhedsbrev.. Vis alle foredrag   apr. Øjenhospitalet Danmark tilbyder informationsaftener (infomøde, foredrag) til alle interesserede i Grå Stær og PRAKTISK INFORMATION OM INFOMØDE.

Praktisk info informationsaften foredrag - afholdt

Tilmeld dig vores informationsaften. Kom med på en 'walk and talk' for pårørende til psykisk syge!. Efter foredraget ringer vi til gæsterne for at høre, om de har fået de nødvendige informationer eller om de mangler yderligere rådgivgning. Vi viser billeder og fortæller om alskens forskellige ekspeditioner, hvor der er god tid til at stille spørgsmål efterfølgende.

Videos

Å leve med diabetes

Praktisk info informationsaften foredrag - tid

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til: ficness fredericia. Jeg tror, man skal have haft angst for at forstå den ubeskrivelige lettelse og befrielse, det er at blive fri af den. Det vil sige, at vi deler ud af alle vores erfaringer både som rejsende og som arrangør i forhold til dine rejseønsker, ligesom vi selvfølgelig giver rådgivning og støtte hele vejen op til afrejse. Kom til Nepal informationsaften hvor vi fortæller om det at rejse i Nepal med inspirerende billeder og historier og masser af praktisk information. 7. mar. Selv, praktisk info informationsaften foredrag. Private webcam optagelse med kvinde der leger at hendes mor ogs havde fantaseret om. Foredrag og kultur. GRATIS Informationsaften: Rejser til Andalusien. Billede af søjler i Andalusien. Kom og hør meget Praktisk information. Om FOF Aarhus.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »