voksen

Og mands ludo spil p

og mands ludo spil p

Ludo Spil - 6 Mands Ludo Brætspil Brætspil: 6 mands ludo er genialt. Nu kan alle være med, slut med at nogen må finde på noget andet, når. Ludo spil, Familie spil, brætspil, 6 mands Globe-ludo spil på den ene side og 4 mands ludo spil på den anden side af spille pladen. Ludo er kongen af familiespil, og sådan har det vel næsten været siden Hvis du slår en sekser (eller en globus), må du rykke en brik ud på selve brættet. Man kan også få 6- mands ludo, det spiller vi sammen med et par.

Og mands ludo spil p - Kort

Sådan spiller du Ludo. Før de bliver hængt. Visse bogdata leveres i samarbejde med bog. Når det er din tur, skal du rulle terningen og flytte en af dine brikker det antal felter, som terningen viser. I dette actionfyldte spil, taber du ligefrem, hvis du er den af spillerne, som først forvandler dig til et æsel. Nu kan alle være med, slut med at nogen må finde på noget andet, når der kun er plads til at 4 kan spille det vildt populære kult brætspil Ludo. Det foregår med 2 terninger og gør at spillet bliver lidt mere taktisk, da der pludselig er lidt flere kombinationsmuligheder. og mands ludo spil p

Og mands ludo spil p - Gud

Gratis levering til butik. Ser du månen, Daniel. Ludo er på godt og ondt en sand brætspilklassiker, som næsten alle har stiftet bekendtskab med. Spillet har sine rødder i det indiske spil. Ludo er et ret så populært spil og det har det været i rigtig mange år. Vi tilbyder Ludo. Spar 38%. DKK 49,00 inkl. moms. Normalpris DKK 79, på lager. Regler for Ludo gælder for spillere. Er en brik for tæt på mål til at få glæde af en globus eller stjerne, kan slaget ikke bruges på den brik.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »