voksen

Nyt og presse pressemeddelelser ministre droefter retlige og indre anliggender

Det er derfor usikkert om, hvorvidt et nyt udvalg skal etableres, og hvordan I onsdags nåede en gruppe MEP'er og EU- ministre til enighed om en aftale, der skal gøre det Udvalg for Borgernes Rettigheder og Retlige og Indre Anliggender (LIBE). Her kan du læse en dansk pressemeddelelse fra mødet. Pressemøder - udskrifter · Pressemeddelelser · Billeder til download · Praktisk info · Abonner på nyheder Aftale om tilvalg af retsakter på området for retlige og indre anliggender. Download aftalen her .. Partierne er enige om at drøfte, om der er dele af offerdirektivet, som skal gennemføres i dansk lov. Ministre drøfter retlige og indre anliggender januar blive udsendt en pressemeddelelse med hovedkonklusioner fra dagens drøftelser.

Videos

Senators, Ambassadors, Governors, Republican Nominee for Vice President (1950s Interviews) de enkelte medlemslande stadig presser hårdt på for at gennemføre yderligere .. som Kommissionen foreslog i september , og som nu skal drøftes i Rådet og . 23 Austrian defence minister eyes plan to overhaul EU migrant 27 Samarbejdet om retlige og indre anliggender – En analyse af EU-. EU-landene har et retssamarbejde om civil- og strafferet samt et samarbejde om asyl- og migration, organiseret kriminalitet og fælles grænser. Rådet for Retlige. Det sker blandt andet på baggrund af et nyt udspil fra EU-Kommissionen. Ministrene vender også samspillet mellem energi- og udviklingspolitik og drøfter situationen på migrations- og flygtningeområdet. andre EU-landes parlamenter samt Europa-Parlamentets Udvalg for retlige og indre anliggender.

Nyt og presse pressemeddelelser ministre droefter retlige og indre anliggender - Nordsjælland went

Drøftelser af det videre arbejde i forhold til anerkendelse og fuldbyrdelse af retsafgørelser på det civil- og handelsretlige område. Arv og skifte i udlandet Kriseberedskab Kriseberedskab Naturkatastrofer Kriseberedskab i Udenrigsministeriet Kriseberedskab i Udenrigsministeriet Kriseberedskab på de danske ambassader Internationalt samarbejde Risiko for pandemi Rejse til Danmark Rejse til Danmark Visum til Danmark Visum til Danmark Akkreditering af virksomheder Akkreditering af virksomheder Vilkår og betingelser Særligt om visumansøgningsskemaet Arbejds- og opholdstilladelser til Danmark Indlevering af ansøgning Indlevering af ansøgning Outsourcing Repræsentationsaftaler Udlændinges indkøb af fast ejendom i Danmark Legalisering Legalisering Hvor og hvordan? Lissabontraktaten trådte i kraft den 1. Forelæsninger bliver som udgangspunkt holdt hver tirsdag. Statsminister Lars Løkke Rasmussens mindeord om tidligere formand for Venstre, udenrigs- og finansminister og EU-kommissær Henning Christophersen Et tilvalg vil bl. Bulgarien har en befolkning på 7,2 mio.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »