voksen

Bog maend uden kvinder .

bog maend uden kvinder .

Ak, kun noveller, sukkede anmelderen skuffet, da den japanske mesterfortæller Haruki Murakamis nye epos, " Mænd uden kvinder ", anduvede. ` Mænd uden kvinder ´ gør det i hvert fald. Og det kan så vanvittig varmt anbefales at læse bogen. Den er både for mænd med og uden kvinder. Haruki Murakami: Mænd uden kvinder. Noveller. ”Da Samsa blev forelsket” i den nye bog er en slags omvending af Kafkas berømte tekst. bog maend uden kvinder . Køb ' Mænd uden kvinder ' bog nu. Syv noveller, der handler om den svære kærlighed. Om ikke at kunne se og ikke kunne forstå den anden. Om at miste eller. Haruki Murakami bevæger sig som altid frit mellem det realistiske og det groteske, og selv omtaler han denne bog som “en række historier, der. ' Mænd uden kvinder ', fortæller om mænd, der ikke kan finde ud af i en pukkelrygget kvindelig låsesmed, som dog kun lover ham, at det.

Bog maend uden kvinder . - den

Syv noveller, der handler om den svære kærlighed. Jeg kunne ikke forstå det. Haruki Murakami: Mænd uden kvinder. Konfirmand-gaver til bÃ¥de ham og hende. Alle novellerne omhandler, hvad kvinder gør ved mænd, kort sagt: kærlighed.

Bog maend uden kvinder . - Statsfængsel

Novellerne er velskrevne og har alle en sær form for indtagende charme over sig, bogen er ganske enkelt svær at lægge fra sig og det er bestemt ikke sidste gang jeg har læst en Murakami-bog. Ofte blot en anelse. Men så let kan man ikke komme om ved livet. Hvor blev min artikel af.!? JULI - SEPTEMBER Efter konens død får han af helbredsmæssige grunde brug for en chauffør, der skal køre ham til og fra teatret hvor han arbejder, og valget falder på den unge kvinde Misaki, der er indadvendt, men til gengæld kører som en drøm. Samsa oplever, at hans indre kakerlak, skammen over hans dyriske drift, civiliseres af forelskelsen i en kvinde, der selv bevæger sig som et insekt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »