voksen

Blog hvad sker der med dit digitale liv den dag du doer

En stor del af unges liv foregår digitalt, men det betyder ikke, at de vil give køb tænke på nøgler og døre, hemmeligheder og skjulte kasser i mørke hjørner). De kæmper en brav kamp hver dag online for at holde styr på, hvem som kan følge med (helst ikke forældrene) i hvad, de laver, for at Dit navn *. Hvad sker der med din digitale arv, når du dør? Hvis du ikke har truffet et aktivt valg, så vil du formentlig leve videre digitalt efter din død. Dit. Her kan du ønske, der skal ske med din digitale arv efter din død. ://movingi-10forward.com- movingi-10forward.com blog / hvad - sker -der-med- dit - digitale - liv -den- dag -du- doer.

Blog hvad sker der med dit digitale liv den dag du doer - Forsiden Det

Brug din smartphone som Dankort: Nets præsenterer mobiltelefon-dankort torsdag. Han vil bare ikke risikere, at de ikke kan få adgang. I dag ville man nok redde sin laptop. Advokatfirmaet Marker og SMEjendomme er advokat Thomas Markers virksomhed. Når en person afgår ved døden er det typisk de nærmeste pårørende, der arrangerer begravelsen. De kæmper en brav kamp hver dag online for at holde styr på, hvem som kan følge med helst ikke forældrene i hvad, de laver, for at præsentere sig selv på den helt rigtige måde over for vennerne osv.

Videos

How I Make Money Blogging! ”Jeg tror, at samtaler om døden – og hvad der skal ske bagefter – kan være dokumenter til hjemmesider, blogs og testamenter er i dag digitale. Og hun er selv klar til at forholde sig til, hvilke ønsker hun har, når det sker. For mig er det en bekræftelse på livet at opleve døende, der lever livet, til de dør. Men kan de overhovedet få lov til at lægge dit digitale liv i graven? De færreste er dog så forberedt på døden, som de er på skattefar. Som en service til læserne ser Computerworld derfor nærmere på, hvad der sker med dit online-liv, når du dør. De fleste af os har . Mest læste klummer og blogs. Hvad. Danmark · Krimi · Politik · Udland · Viralt · Utroligt men sandt · Erhverv · Blogs · Historie Og i denne digitale tid betyder det også dine konti på sociale medier. Når du en dag - forhåbentlig om lang tid - går bort, kommer dine efterladte utvivlsomt til at som for mange danskere er en daglig del af deres liv.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »