voksen

Alt i verden er forbundet

alt i verden er forbundet

Der er flere af de kemiske stoffer, neurotransmitter, der får hjernen til at fungere godt, og flere af de kemiske stoffer, endorfiner, der er forbundet med glæde. Alt. Af STEEN HILDEBRANDT. Min mor døde som årig for et års tid siden. Århus Kommune og Århus Universitetshospital sørgede i den. Kontrol og overvågning er gået alt for vidt Regeringer verden over, herunder i Danmark, synes at have misbrugt frygten for terror til at tildele.

Alt i verden er forbundet - mere Antonia

En af ulemperne ved vores moderne dagligliv er, at vi sidder så fast i vores daglige rutiner, at vi har mistet kontakten til de grundlæggende, enkle glæder ved at leve på denne planet. Forlag: Jurist- og Økonomforbundets Forlag. alt i verden er forbundet

Alt i verden er forbundet - very

Vi taler meget i disse år om civilsamfundet, om borger- og brugerinddragelse og om Velfærdssamfundet version 2. De shamanistiske teknikker er kraftfulde, uanset hvordan man forklarer dem, men hvis vi godtager den reducerende, psykologiske forklaring, risikerer vi at afskære os fra hovedparten af shamanens kraft. OG OM OS: SE. Sandra Ingerman: Soul Retrieval: Mending the Fragmented Self Harper. Da alting fra shamanens synspunkt har en sjæl eller ånd, gælder dette også for sygdomme. Selvfølgelig har vi alle sammen sådanne dage ind i mellem, og de kan godt betragtes som advarselssignaler.

Videos

(Norsk) THRIVE (blomstre): Hva i all verden vil det kreve? Amalie Smith samler noter, billeder, prosa og essayistik fra – i et værk, der afsøger, hvordan menneske og verden er forbundet i kraft af sanser, biologi. Dette fortæller os bl.a. at vi ikke er adskilte fra verden, at vi ikke er adskilte fra vores medmennesker, at vi ikke er adskilte fra universet vi er forbundet med alt. Debatten har været ført fysisk og virtuelt med alt fra gymnasieelever over bloggere til forskere og indlæg på hashtagget # dkiverden samt i en række andre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »